7 iunie 2013

Vor fi pedofilia si homosexualitatea viitorul Europei?


O imagine spune mai mult decât 1000 de cuvinte. Priviţi alături, şi mai ales, urmăriţi mesajul euro-parlamentarului german, din partea Partidului Verde, Daniel Cohn-Bendit: „Atunci când o fetiţă de 5 (cinci) ani începe să se dezbrace, avem de-a face cu un joc incredibil de erotic”.
Pot să mai adaug ceva?
Acest politician german face lobby pentru dezincriminarea pedofiliei, spunând că este de părere că sexul cu un copil de cinci ani nu trebuie pedepsit. Respectiva scursură primeşte un salariu de 18.608 Euro pe lună de la Parlamentul European, buget la care contribuie şi românii.
Mâine va avea loc parada homosexualilor. Politicienii români încep să se mobilizeze tot mai puternic în favoarea lor. Se vorbeşte chiar de modificarea constituţiei…
Oare cât o să mai dureze, până când se va vorbi şi la noi despre dezincriminare pedofiliei? Oare cât va mai dura, până Remus Cernea va ieşi pe sticlă spunând că i se pare normal să se culce cu un băieţel de cinci ani, şi că nu ar trebui pedepsit pentru asta?

Mulţi sunt de părere să exagerăm, că homosexualii sunt adulţi, şi că nu contează ce fac în spatele uşilor închise… Premisa este doar parţial valabilă, pentru că o astfel de perversiune, acceptată şi legiferată, deschide uşa unui potop bolnav. Vor începe să se audă voci, care vor cere dezincriminarea pedofiliei, a zoofiliei, necrofiliei şi cine ştie câte altele… Pe lângă asta, gândiţi-vă la copii adoptaţi de homosexuali. Vor creşte ei cu un sistem de valori intact? Şi toate acestea în numele toleranţei.

Deci, dacă vă iubiţi copiii, dacă iubiţi viitorul acestei ţări, fiţi intoleranţi. Fiţi intoleranţi măcar atunci când este vorba despre viitorul copiilor voştri!


agonia-natiunii.info


Niciun comentariu: